UUTISET03/201730.11.2017

Työvaatteiden mukavuudesta työtehoa

Suomen neljä vuodenaikaa vaativat sen, että työmaalla pitää varautua jos jonkinlaiseen keliin. Vaatteiden mukavuus parantaa myös osaltaan työtehoa. Ahlsellin tuotevalikoiman täydentävät kausiin sopivat työvaatteet ja -varusteet.

– Ahlsellin tuotevalikoimasta ammattilainen löytää oikeanlaiset varusteet syksyn viimoihin ja talven paukkupakkasiin. Tuotteiden valinnassa on kiinnitetty huomiota erilaisiin tarpeisiin, kuten lämpöön, vedenpitävyyteen ja näkyvyyteen, kertoo tuotepäällikkö Perttu Oinonen. – Vaatteissa on käytetty urheiluvaatteista tuttuja materiaaleja, ja ne ovat myös tyylikkäitä. Yhteistä kausituotteille ovat mukavuus ja saatavuus.

Tulevan talven tuotteiksi ovat valikoituneet muun muassa Helly Hansenin musta Aker-talvitakki ja huomiovärinen Alta-talvitakki oranssin ja keltaisen väreissä irroitettavalla hupulla. Molemmat mallit on varustettu vedenpitävällä Helly Tech®-kalvolla ja heijastinnauhoilla.

Lisämukavuutta kylmiin keleihin tuo Helly Hansenin musta Aker fleece-takki.

Fleeceä ja Aker-talvitakkia on saatavissa S-koosta 3XL-kokoon ja Huomiotalvitakkia molemmissa väreissä XS-koosta 4XL-kokoon ja ne ovat sovitettavissa Ahlsellin myymälöissä.

Kädet lämpiminä kohmeisissakin olosuhteissa

Ulkona työskentely on mukavampaa, kun kädet pysyvät kuivina ja lämpiminä. Ahlsellin talvikäsineiden valikoimassa on tälle talvelle uutuutena Aktivewearin vedenpitävät ZigZag-käsineet, joissa on erittäin hyvä pito. Zigzagit soveltuvat erityisesti kosteissa olosuhteissa työskentelyyn. Zigzageja saa koosta 8 kokoon 11.

Nahkakäsinettä arvostavalle tarjoamme Aktive-wearin pehmeät 2285-käsineet, jotka on niin ikään varustettu vedenpitävällä kalvovuorella. 2285:t soveltuvat hyvin muun muassa rakennusteollisuuteen, konetyöskentelyyn sekä asennustyöhön. Käsineiden polyester-päällinen on väritetty keltaisella huomiovärillä. Kokoja löytyy aina 8:sta 12:aan.

Tule myymälään sovittamaan!

Ahlsellin talvivalikoima on sovitettavissa muiden ostosten ohella Ahlsellin myymälöissä. Myymälähenkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikean koon. Samalla voit katsastaa muuta suojainvalikoimaa hengistyssuojaimista kuulosuojaimiin.