UUTISET03/201730.11.2017

Syysjuhlat Turussa 22.9.17 Ahlsell 140 vuotta!

Ahlsellin Satakunnantien ja Skanssin myymälät Turussa viettivät toimittajien ja asiakkaiden kera hauskan syysillan Turun VPK-talolla. Teemana oli tällä kertaa "Ahsell 140 vuotta".

Turun juhlia voisi jo hyvällä syyllä kutsua perinteeksi. Juhlia on järjestetty yli 20 vuotta, aluksi kesäjuhlana Rymättylän VPK-talolla ja viime vuosina syysjuhlana Turun VPK-talolla. Vaikka porukka on osittain vaihtunut, silti vielä on alkuperäisiäkin mukana menossa – aina on joku, joka muistelee: "silloin Selkälän aikaan Rymättylässä..."

Juhlapaikkana Turun VPK-talo on ainutlaatuinen, upea miljöö. 

Vieraat nauttivat hyvästä ruuasta ja juomasta, unohtamatta seurustelua ja verkostoitumista! Musiikista vastasi bilebändi Dr Doctor, ja tanssilattia oli kovassa käytössä. Yllätyksenä tuli poliisikin paikalle kyselemään huvilupaa. Poliisin tulo sai 300 juhlijan puheensorinan katkeamaan ja salissa oli hetken hiiren hiljaista... Lopulta lupaasiat olivat kunnossa ja juhlat jatkuivat normaalisti.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä avaintoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Välillä töitä, ja sitten vuoden päästä taas juhlitaan!

 .