UUTISET03/201730.11.2017

Ahlsell mukana Alihankintamessuilla Tampereella

Teollisuuden avainasiakaspäällikkö Matti Varajärvi esitteli Alihankintamessuilla Ahlsellin palveluja ja teollisuustuotteita.
Teollisuuden avainasiakaspäällikkö Matti Varajärvi esitteli Alihankintamessuilla Ahlsellin palveluja ja teollisuustuotteita.

Tampereella järjestettiin tänä vuonna historian 29. Alihankintamessut 26.-28.9. Messuilla kävi lähes 18 000 vierasta.

"Ahlsellin messuosastolla oli iloinen meininki ja osastollamme vieraili paljon tuttuja asiakkaista sekä uusia potentiaalisia", kertoo Ahlsellin teollisuuden avainasiakaspäällikkö Matti Varajärvi.

"Teimme vieraille tutuksi Ahlsell sähköisenkaupan ratkaisuja ja kerroimme, että olemme muutakin kuin pelkkä LVI-talo. Monelle messuvieraalle tulikin yllätyksenä, kuinka laaja valikoima meillä on raskaan teollisuuden tuotteita. Ymmärrämme toki, että Ahlsellin 140-vuotta pitkä yrityshistoria LVI-alalta on vahvasti ihmisten mielessä", hän kertoo.

Ahlsellin osastolla esiteltiin muun muassa teollisuusputkistotuotteita, FESTO-pneumatiikkaa, Bosch Rexrooth -hydrauliikkaa ja FAG-laakereita. Teollisuuden myyntipäällikkö Veli- Matti Aalto totesi Alihankintamessujen olleen erittäin onnistuneet. "Messuilla oli mukavaa tavata teollisuuden eri ammattilaisia ja haluamme kiittää kaikkia messuvieraita!", Aalto sanoo.

#ahlsell
#ahlsell140vuotta
#alihankinta

PS. Seuraavat Alihankintamessut ovat 30-vuotis juhlamessut ja ne järjestetään Tampereella 25.-27.9.2018