MUUT ARTIKKELIT03/201730.11.2017

Ahlsell – Historiasarja: 140 vuotta ammattilaisen asialla

2000

2000-LUVUN AIKANA Ahlsell kehittyi moderniksi kansainväliseksi jakelijaksi, jonka tuotevalikoima kattaa asennustuotteet, työkalut ja tarvikkeet. Yhtiö osti niin ruotsalaisia kuin muissa maissa toimivia yrityksiä, joilla on omat arvokkaat perinteensä ja osaamisensa ja joista on tullut tärkeä osa konsernia.

kartta

2003

HYVINKÄÄLLE Helsingin pohjoispuolelle perustettiin uusi keskusvarasto Suomen-toimintaa varten. Muutama vuosi myöhemmin varaston yhteyteen avattiin myymälä.

Hyvinkään keskusvarasto

2006

GOLDMAN SACHS JA CINVEN ostivat Ahlsellin, ja niistä tuli yhtiön uudet pääomistajat. Ahlsell vahvisti asemaansa Pohjoismaiden LVI-markkinoilla ostamalla kylmäalan yrityksen Tempcoldin. LVI-yritysostot Virossa ja ahvenanmaalaisen sähköasennusyrityksen hankinta avasivat uusia markkina-alueita.

maisema

2012

YKSI MAAILMAN johtavista yksityisistä pääomayhtiöistä, CVC Capital Partners, osti Ahlsellin.

2015

AHLSELL AVASI koko konsernille yhteisen verkkokaupan tuodakseen valikoimansa entistä paremmin asiakkaiden saataville.

verkkokauppa

2016

28. LOKAKUUTA 2016 Ahlsell listautui Nasdaq Stockholm -pörssiin.

pörssi

2017

NYKYÄÄN Ahlsell on Pohjoismaiden johtava asennustuotteiden, työkalujen ja tarvikkeiden jakelija, joka toimittaa tuotteita asentajien, rakennusyritysten, kiinteistöhuollon toimijoiden, teollisuus- ja energiayhtiöiden sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Virossa, Puolassa ja Venäjällä. Sillä on noin 5 000 työntekijää, myymälöitä yli 200 paikkakunnalla, verkkokauppa sekä kolme keskusvarastoa. Tämä verkosto mahdollistaa yhtiön asiakaslupauksen toteuttamisen joka päivä – Ahlsellin avulla asiakkaiden on helpompi toimia oman alansa ammattilaisina!

Aiemmat aiheeseen liittyvät artikkelit:
Ahlsell – Historiasarja osa 2