LVI02/201314.05.2013

Pipelife uutuus helpottaa infra-rakentamista XL-kieppi nopeuttaa asentamista

Pipelife on tuonut markkinoille PE-paineputkien XL-kiepit. Yhdellä XL-kiepillä voidaan toimittaa putkidimensiosta riippuen 300 m - 1000 m paineputkea eli huomattavasti perinteisiä kieppejä enemmän. Tuotetta on saatavilla suoraan varastosta vesijohtoverkostojen ja paineviemärien rakentamiseen dimensioissa Ø 63 mm - 110 mm. XL-kiepeissä voidaan toimittaa varastoitavien paineputkien lisäksi tilauksesta mm. kaapelinsuojauksen aurausputkea, teollisuuden erikoispaineluokkien putkea ja erikoismittaisia kieppejä.

Pipelifen XL-kieppien avulla vähennetään asennuksessa tarvittavien liitosten määrää, jolloin parannetaan koko järjestelmän varmuutta ja pienennetään asennuskustannuksia. ”XL-kieppi nopeuttaa asentamista. Pidemmän kieppipituuden ansioista hitsaamista ja liitoksia tarvitaan vähemmän, joten asentaminen on nopeampaa. XL-kiepillä voidaan parantaa myös koko järjestelmän luotettavuutta, kun liitoksien määrä vähenee. XLkiepit sopivat myös työmaalla tarvittavien putkilinjojen pituuksiin, joten putkea ei tarvitse pätkiä turhaan. kertoo Jarko Lehto Pipelife Finland Oy:sta.

XL-kiepit voidaan kuljettaa tavallisella rahtikalustolla työmaille, mikä tuo etua kuljettamiseen ja varastointiin. XL-kieppejä käyttäessä ei tarvitse huolehtia kelojen panteista tai palautusrahdeista. XL-kiepit voidaan toimittaa työmaalle sen etenemisen mukaan. ”XL-kieppien toimittaminen on helpompaa, kun kuljettamiseen ei tarvita autokelatoimitusten erikoiskalustoa, eikä autokelatoimitusten tyhjien kelojen paluukuljetuksia. XL-kiepit on helppo varastoida, joten ne löytyvät helpommin tukkuliikkeen varastosta.” kertoo Jarko Lehto Pipelife Finlandista. XL-kiepit voidaan koota työmaakohtaisiksi toimituskokonaisuuksiksi, joten toimitukset voidaan ajoittaa helposti työmaan tarpeiden mukaan ja toimittaa yhdessä muun kohteeseen tarvittavan materiaalin kanssa.

XL-Kieppien valikoima:

Lisätietoja:

Jarko Lehto
Myyntijohtaja
Pipelife Finland Oy
jarko.lehto@pipelife.fi