LVI01/201314.02.2013

Pisara jätevesien puhdistamiseen – Pipelife ratkaisee jätevesiongelmat vapaa-ajan asunnoille

Vapaa-ajanasujat ovat olleet aktiivisia jätevesijärjestelmien uudistajia. He haluavat varmistaa, ettei oma kaivo tai lähirannan uimavedet pääsisi pilaantumaan. Kesämökin jätevesijärjestelmän uudistamisessa ei taloudellisesti ole kyse suuresta investoinnista, joten moni saneeraaja haluaa varmistaa oman järjestelmänsä toimivuuden.

Pipelife on tuonut markkinoille tyylikkään ja tehokkaan vaihtoehdon puhdistaa vapaa-ajan asuntojen jätevedet. Uutuus on harmainen vesien puhdistamiseen tarkoitettu Pisara-biosuodatin. Pisara- biosuodattimessa jätevesi puhdistetaan biosuodatinmodulien avulla, johon muodostuu jätevedettä puhdistava mikrobitoiminta.

Pisara-biosuodattimessa mikrobitoiminta muodostuu huokoiseen luonnonkuidusta valmistettuun biosuodatinmassaan. Järjestelmä huolletaan biosuodatinmodulit vaihtamalla noin vuoden välein, millä varmistetaan tehokas mikrobiotoiminta. Pisara-biosuodatin on tarkoitettu vapaa-ajan asuntojen pesuvesien puhdistamiseen, noin 500 l vuorokautiseen mitoitusperusteeseen, kohteisiin joissa on astianpesu-, pesukone tai paineellinen lämmin vesi. Pisara-soveltuu kohteisiin, joissa WC-vedet johdetaan umpisäiliöön tai käsitellään muulla tavalla.

–Pipelife Pisara on markkinoiden uusin jätevesien puhdistin. Pisara puhdistaa luonnollisesti Biologiseen puhdistusprosessiin perustuen ilman sähköä tai kemikaaleja. Tuote miellyttää vaativampaakin silmää muotoilultaan ja sen yksityiskohdat suunniteltu helpon huoltamisen ehdoilla. kertoo Aki Lause, Pipelife Ympäristön avainasiakasvastaava.

Pipelife Ympäristö jätevesijärjestelmä kaikkiin tarpeisiin

Pipelife valmistaa jätevesijärjestelmiä moniin kohteisiin ja tarpeisiin. Valikoimassamme on järjestelmät usean perheen kohteista, rantasaunojen jätevesien puhdistamiseen. Valikoimamme kattaa maasuodattamot ja -imeyttämöt, biosuodattamot, panospuhdistamot sekä kantovesipuhdistamot.

Katso omalle mökillesi parhaiten soveltuva jätevesijärjestelmä kuluttajien jätevesi-infostamme www.puhdastulevaisuus.fi. Sivustolta löydät mökkipaikkasi suunnittelijat, jälleenmyyjät ja urakoijat.

Lisätietoja:
Aki Lause
avainasiakasvastaava
Jätevesijärjestelmät
Pipelife Ympäristö
www.puhdastulevaisuus.fi