LVI03/201204.10.2012

Ahlsell suuntaa katseensa kylpyhuoneen tulevaisuuteen

Ahlsell - Pohjoismaiden johtava Tekninen Tukkukauppa lanseeraa nyt Suomen markkinoille Duravitin, Geberitin ja Hansgrohen brändit kattavaksi uuden ajan kylpyhuonekokonaisuudeksi. Tämän uudenlaisen yhteistyön ansiosta Ahlsellilla on nyt mahdollisuus tarjota asiakkailleen nykyaikaista, laadukasta ja tyylikästä muotoilua, sekä korkeaa laatua edustavia tuotekokonaisuuksia, moniin tarpeisiin.

Tahdomme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia vaihtoehtoja kylpyhuoneiden suunnitteluun ja toteutukseen, joita nämä kolme vahvaa brändiä yhdessä ovat menestyksekkäästi mahdollistaneet jo muualla Euroopassa.

Ahlsellin varastovalikoimasta tuotteita on saatavilla useana eri mallistona, esimerkiksi; D-Code, Starck ja Vero. Näistä kokonaisuuksista löydät tarvitsemasi tuotteet niin linjasaneeraus- kuin designkohteidenkin tarpeisiin. Mallistot mahdollistavat tuotteiden valinnan erilaisten kohteiden ja tarpeiden mukaan, jonka ansiosta voimme siis vihdoinkin tarjota jotakin muuta, kuin mihin kylpyhuonesuunnittelussa on totuttu.

Duravitin, Geberitin ja Hansgrohen tuotekokonaisuuksien designista vastaavat kansainvälisesti arvostetut suunnittelijat; kuten Philippe Starck ja Antonio Citterio. Mallistoistamme löydät tuotteet kokonaisvaltaisen kylpyhuoneen toteuttamiseen yhtenäisellä designilla katosta lattiaan. Tämä luo kohteen suunnittelijoille aivan uudenlaisen mahdollisuuden löytää linjakkuutta koko kiinteistön suunnitteluun.

Korkealaatuiset Duravit, Geberit ja Hansgrohe -tuotteet luovat tilaan viihtyisyyttä, käyttömukavuutta, ja viimeisintä teknologiaa, unohtamatta tietenkään energiatehokkuutta sekä vedensäästöä. Arvostuksesta ja pitkästä käyttöiästä kertovat tehtaiden antama takuu toimittamiensa tuotteiden korkeasta laadusta. Edellä mainittujen argumenttien valossa voidaan kohentaa, ei pelkästään tilan, vaan myös koko kiinteistön arvostusta. Näiden kolmen kovan saksalaisen brändin tuotevalikoimat vaalivat myös asentajille tärkeitä asioita, kuten asentamisen ja huoltamisen helppoutta, varaosien saatavuustakuuta sekä teknistä asiakaspalvelua.

Ahlsell teknisen tukkukaupan ja logististen palveluiden ammattilaisena, yhdessä Duravitin, Geberitin ja Hansgrohen kanssa, on paras valinta niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin kohteiden toteuttamisessa.

Made in Germany –nimellä kulkevat kylpyhuone ratkaisumme ovat saatavilla yksinoikeudella Ahlsellilta katse suunnattuna kohti kokonaisratkaisujen tulevaisuutta.