LVI02/201004.05.2010

Ruostumattomat ACO Pipe® -muhviviemärijärjestelmät nyt suoraan Ahlsellin varastosta

Saatavilla on sekä ruostumattomasta että haponkestävästä materiaalista valmistettuja putkia ja putken osia. ACO Pipe® -muhviviemärijärjestelmä on nykyaikainen ja edullinen tapa asentaa ruostumaton viemäriputkisto. Tuotteita käytetään muun muassa elintarviketeollisuudessa ja laitoskeittiöissä ja sillä on sertifikaatit myös laivanrakennussektorille.

ACO aloitti rosterituotteiden myynnin Suomessa vuonna 2002. Yritys tunnetaan myös ainutlaatuisesta ja arkkitehtonisesti laadukkaasta linjakuivaustekniikastaan sekä hulevesijärjestelmistään.

ACO Nordic - Paremman ympäristön puolesta

ACOn tuotteet näkyvät jokapäiväisessä arjessamme esimerkiksi parkkipaikoilla, liikenneväylillä, lentokentillä, satama-alueilla, urheilukentillä ja asuinalueiden ja kauppakeskusten pihoilla edistämässä tulvavesien ja rankkasateiden hallitsemista, liikenneturvallisuutta ja liikkumismukavuutta.

"Siirrämme vettä paikasta a paikkaan b, ja siinä välissä vesi voidaan kerätä, ohjata, säilyttää, kierrättää, imeyttää tai puhdistaa, ACOn toimitusjohtaja Niklas Helminen tiivistää yrityksen toiminnan.

Esteettisyys kuuluu hyvään arkkitehtuuriin ja siksi myös ACOn tuotteet ovat sopusoinnussa ympäristön kanssa.

"Korkealuokkainen design ja toiminnallisuus yhdistyvät erityisesti linjakuivatustekniikan elementeissä, ritilöissä ja ACO suihkukouruissa", Helminen sanoo.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rasvan- ja öljynerottimet, teollisuuden lattiakaivot ja muut rosterituotteet, kansistot sekä Plastmon valokatteet, ikkunat ja sadevesijärjestelmät.

"Maailmanlaajuisen tuotannon ansiosta tuotteitamme on koeteltu monenlaisissa olosuhteissa. Oikein mitoitetuille, asennetuille ja huolletuille ACO-järjestelmille voimme taata jopa 50 vuoden toimintavarmuuden", Helminen lupaa.

Kohti parempaa huomista

ACO Nordic on osa maailmanlaajuista, saksassa vuonna 1946 perustettua ACO-konsernia, johon kuuluu 40 itsenäistä yhtiötä ympäri maailman. ACOn tuotteita valmistetaan 31 tuotantolaitoksessa 12 eri maassa. Taustalla on perheyritys, jolle muutkin arvot kuin taloudellinen tuotto ovat tärkeitä. Näitä ovat esimerkiksi toiminta paremman ympäristön ja huomisen puolesta.

Suomessa ACOn tuotteita on myyty 1990-luvun lopulta lähtien, kun ACO osti valokatteistaan
ja sadevesijärjestelmistään tunnetun Plastmon.

Tänä päivänä ACO tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman innovatiivisia, laadukkaita
ja yhteensopivia rakennusalan tuotteita.