LVI01/201002.02.2010

Monikäyttöinen Flygtin repijäpumppu DXGM 25-11

Flygtin pumppaamoiden Micro 7G:n ja Compit:n kanssa DXGM 25-11 muodostaa luotettavan ja toimivan kokonaisuuden. Yksivaiheisuus on omalta osaltaan erityisen sopiva ratkaisu kiinteistöihin, joista ei löydy voimavirtaa. Pelkkä pistorasia kiinteistöllä riittää. Vippa hoitaa automaattisesti pumpun käynnistyksen sekä pysäytyksen.

Pumppu soveltuu myös jäteveden siirtopumpumppauksen panospuhdistamolle, lokasäiliölle tai maasuodattamolle. Käyttötarkoitus, jota kesäasunnon omistajat hyödyntävät enenevässä määrin.

Uutuutena saneeraussarja vanhoihin kaivoihin

Ahlsell Oy aloittaa lähiviikkojen aikana uuden saneerausarjan myynnin. Kyseinen saneeraussarja voidaan asentaa jo olemassa oleviin kaivoihin. Kuvan mukaisesti 2"- kytkinistukka kiinnitetään kaivon pohjalle ja kaivon yläosaan asennetaan yläkiinnike johdeputkille. Näin pumppu saadaan nostettua ja laskettua kaivon pohjalle.

DXGM - pumpun paineyhteeseen kierretään kiinni luisti, joka liukuu johdeputkia myöten ylös ja alas. Saneeraussarja sisältää siis 2"- kytkinistukkan, luistin DXGM-pumpulle sekä johdeputkien yläkiinnikkeen. Normaalina Ahlsellin varastotavarana on saatavana ¾"- johdeputket sekä 2"- sisäisen putkisto sekä sulku- ja takaiskuventtiilit.

Lisävarusteena suosittelemme käyttämään ylärajahälytin ATU-001:ta Se antaa ilmoituksen mahdollisista ongelmista kiinteistön sisätiloihin. Ylärajahälytin löytyy myös Ahlsellin varastosta.